Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bulunduğu bölgenin olanaklarından şikayet etmeden gelişmeyi, büyümeyi öğrenmeyi ve amaçlı yaşamayı ilke edinen öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda Yer Alan Genel Ve Özel Amaçlar Doğrultusunda; Yaşadığı Çevreyi Benimseyen, Öğrendiklerini Hayata Aktarabilen, İleri Görüşlü, Kendine Güvenen, Empati Kurabilen, Teknolojiyi Faydalı Kullanan, Vatanını Seven, Atatürk İlkelerine Bağlı, Amaçlı, Dürüst, Ahlaklı, Amaçlı Ve Sosyal Bireyler Yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.40
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yesilbagcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilbağ Köyü Merkez Mevkii Manavgat / Antalya

Öğretim Şekli :Normal Eğitim(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yeşilbağ Köyü Antalya İli Manavgat İlçesi Beşkonak Bucağı Mevkiinde bulunmaktadır.Başlıca geçim kaynakları Orman Bakım ve Onarım işleri,hayvancılık ve kuru tarımdan oluşmaktadır.

Adres - Yeşilbağ Köyü Merkez Mevkii Manavgat / Antalya

Ulaşım Her Pazartesi ve Cuma günleri Serik İlçesine Sabah saat 06:00´da Köyden araba kalkar akşam 16:00´da geri gelir.Diğer günler hususi araç dışında ulaşım yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya iline 135 km. Manavgat ilçesine 110 km uzaklıktadır.